FAIL!!
Publicerat den

Här får ni några failbilder oxå! =)
 
Shiloh är expert på att blunda och på många bilder va öronen åt helt fel håll! Även jag kan faila, hatar när jag skrattar sådär mycket, ser så hemsk å hård ut!! =) Tänk om hon kunde haft öronen framåt och ögonen öppna på den bilden när jag pussar henne! Den hade varit fantastisk! <3
 
 
 
 



Modell!
Publicerat den

Shiloh och jag lekte modeller i lördags! Jag fick i födelsedagspresent (i februari) att bli fotad av Tess, har dock inte blivit av, allt ska ju stämma! Vädret och att båda kan.. Så vi slog lite spontant till i helgen!
Sen är det ju mycket som ska till för att bilderna ska bli bra när man fotar tillsammans med ett djur! Vi hästmänniskor vet ju att vi vill att hästen ska ha öronen framåt.. sen som människa vill man ju oxå få till ett bra leende i samma ögonblick som hästen har sina öron framåt, haha! men det va många bilder som blev bra tycker jag!
Jag har ju inte ridit shiloh på 7 veckor ungefär så hon tyckte det va jättekul att få galoppera lite! =) Även jag såklart! 
Här kommer en hel drös! 
 
 
 



Just nu...
Publicerat den

.. Går denna låt varm på min spotify och jag drömmer mig bort!! 
Jävligt dålig video till en grym låt! =)
 



Shiloh!
Publicerat den

Idag vare ju tänkt att jag skulle tömköra shiloh.. det gick sådär!
försökte verkligen tänka på det vi lärde oss sist men det gick bara inte! så efter ca 15 min tragglande som inte ledde nån vart så tog jag av gjorden och tömmarna och lät henne trava och galoppera lös på ridbanan, både hon å jag tyckte det va roligare! =)
Fotade endel oxå, dock med mobilen så kvaliten är inte den bästa!
 
Nu på eftermiddagen gick jag en promenad med carro! 2 varv runt strömmen, blev prat om allt mellan himmel och jord! <3 totalt 1.1 mil tjohooo! 
 
Här kommer lite bilder!
 
 
 
 
 



Wille
Publicerat den

Idag ska jag äntligen få träffa Wille å resten av hans familj! <3 Bebismys på hög nivå, 1vecka gammal!

Dags för stallet först och tömköra shiloh och öva på det vi lärde oss på träningen för Kerstin i onsdags! Fick med oss tips som vi kan fortsätta med hemma!




Parken Zoo
Publicerat den

Fy fan alltså!
 
Nån som missade programmet Kalla Fakta igår så kan man se det här!
 
Parken Zoos slogan är att de räddar världens djur. Men det verkar vara något helt annat i verkligheten..
Att ha ihjäl djur för att de inte längre får plats i parken för att det ska komma nya, mer intressanta djur är helt sjukt..
Många utav djuren är dessutom fridlysta!
 
Parkens chef ljuger kameran rätt upp i ansiktet och när hon sedan blir ställd mot väggen ändrar hon sin story, och undrar om det hon sagt kunnat missuppfattats, NEJ är mitt svar! 
 
Jag hoppas verkligen inte att parken zoo får några besökare nästa sommar! Att vi, svenska folket ska visa att vi inte tycker detta är acceptabelt, det finns inga ursäker för vad de gjort med väldigt många djur (frysboxen va ju för fan full med djur). Om djuren verkligen varit sjuka och behövt tas bort visst, FINE, men de ska väl inte behöva ligga i en frysbox i flera år efteråt!? 
Samtidigt tänker jag att om parken måste stänga, vad händer då med alla djur? Vartefter parken går dåligt, kommer då fler och fler djur "försvinna" in i boxen? Eller kommer de sluta matas eftersom de då inte har råd med mat, och svälta ihjäl dom!
 
Usch å fy, detta som hänt är vedervärdigt! Jag anklagar inte bara parkens chef, Helena Olsson utan oxå hela ledningen bakom henne, hon kan inte själv beslutat om avlivningarna!
 
Stackars djur! =(
 
Gå oxå in på http://parkenzoo.se/ och läs om hur de försökar ställa saker till rätta, men jag tycker inte att de ska lyckas! Detta går inte att förlåta! Flera av sakerna är ju djurvårdare på parken som berättat, de om några vet väl hur det ligger till, djurparkschefen sitter väl mest på sitt kontor och tar beslut om djurens framtid!
 
All cred till de djurvårdare och veterinärer som har deltagit i kalla faktas program.. 
 
Läste oxå nånstans om de vita tigrarna som parken zoo va känt för när jag va liten kan jag minnas!
Den sista vita tigern lämnade parken 2010. Brahma hette den och den blev förflyttad till danmark där de hade en ensam hona! Brahma hade varit själv sedan han bitit ihjäl honan sasha! Det gjorde han 2008, va det sasha som fanns i frysen?? Isånafall har hon legat därinne i 4 år!!
 
Alltså detta är fruktansvärt!
 



Makeover..
Publicerat den

Tess va hos mig förra veckan och ville göra om sig lite!
Hon kom till mig med långt hår, inte klippt eller färgat sen i somras.. Tidigare har vi bara gjort ljusa slingor men nu ville hon förändra sig lite till hösten.
Hon gick från mig som en helt annan en va hon va när hon kom!
Mörkade ner hela håret med en MoccaGuld, och ljusade upp topparna lite grann bara för att få en skiftning.. Klippte av ca 15-20 cm på längden! Tess blev jättenöjd och trivs jättebra! =) Det skönaste av allt är väl att nu kommer hon inte få samma problem när håret växer ut eftersom vi har färgat in henne i samma ljushetsläge som hon själv, dock med en varmare nyans!
 
Före/efter:
 

Före/Efter:
 
 
 
 



Tisdag!
Publicerat den

Vilken skön morgon jag haft! Vaknade av mig själv runt 8.. låg kvar i sängen nån halvtimme och gjorde morgonens koll på fejjan och bloggarna! =)
 
Gick upp och käkade frukost i soffan med datorn i knät! Satte igång en maskin tvätt och satt å latade mig en stund till! Sen blev det en förmiddagsfika med Frida 2 trappor upp .. Chokladbollar MUMS!
När jag kom ner igen va tvätten klar, så jag hängde den och nu är en ny maskin igång.
 
Ska plocka undan lite här hemma nu och sen göra mig iordning för jobb. Min första kund idag är fina bella! <3 
innan vi börjar färga henne ska vi käka lunch!
 
Linda har Shiloh idag och hon hade varit fin idag när hon tömkörde henne, det verkar som att damen har fattat vad det handlar om! Imorgon ska vi åka till fursta och få hjälp av Kerstin Bindekrans med tömkörningen.. 1v kvar till återbesöket och jag känner att Shiloh blivit mkt bättre i bakkärran! Håll era tummar nu för att vi snart är back on track!
 
Jobbar till 20 idag och efter det blir det nog häng med frida och fruarna från Hollywood! =)
 
Bild från helgens utgång!



Nyfödd!
Publicerat den

Igår fick min fina vän Josse en fin liten gosse! Välkommen till världen Wille <3 Hoppas att jag får träffa den lilla familjen snart! Grattis Josse och Martin!





FREDAG.
Publicerat den

Då va helgen här igen.. Jobbar 4 timmar idag sen ska Mimmis hus storstädas! =)
är väl klara runt 18 och då äre stallet som gäller.. Shiloh har tömkörts flera gånger denna vecka och hon ser ganska fräsch ut =) Idag ska hon få vila sig då hon gått 3 dagar i rad... i helgen tänkte jag ta en promenad och ett pass i pessoaselen!
 
Efter stallet idag ska jag hem till Cilla å Fredrik å barnen och käka tacos <3 MYS!
 
I morgon kommer mina kusiner från stockholm och hälsar på en snabbis, så ungarna ska bli klippta! (mina kusiner är 2½ och ½ år) =) Lutar åt en utgång på lördag, nån mer som ska ut?
 
Trevlig helg på er!
 
Från midsommar i Stegeborg -12



Höst
Publicerat den

Har varit tävlingar i stallet hela helgen! Det har ju varit underbart väder och jag känner mig nöjd över att jag varit ute nästan hela dagarna och verkligen tagit vara på den fina hösthelgen! :-)

Cyklade lite spontant till Carro å Robban och käkade mat igår kväll, när jag kom dit va det fullt hus =) sen blev det mys i sängen där hemma framför Solsidan, eftersom de är nyinflyttade har de bara tv i sovrummet än.. =) Skönt för dem med större lägenhet, det är nog inte alla som skulle palla att bo så som ni gjort innan!

Veckan bjuder på kurs idag med sussanne på Matrix och på fredag ska vi storstäda på jobbet! Mellan där blir det jobb å stall, blev hästledig på torsdag så då ska jag ta en efterlängtad sovmorgon.. har ju gått upp innan kl 7 hela helgen! =/ Så det va lite trögt att kliva upp idag!

Hoppas ni har det bra allesammans!



Off
Publicerat den

Ibland känner jag mig så himla ensam, ensammast i världen! Jag har mina fina vänner som är bäst såklart och min famij som jag älskar över allt annat men jag saknar det där som jag ibland får känslan av att ALLA andra har..
Någon att krama å pussa på å dela vardagen med! :-(
En vacker dag har alla vänner den där någon och jag är livrädd att bli gammal själv..
Medans alla har det där fredagsmyset kommer jag sitta själv! Jag får panik på den känslan och den stressen!! :-/