Tatuering nr 2
Publicerat den

Är sugen på en nu tatuering!
Denna gång är tanken att den ska sitta på revbenen.. :-) AJ!
Tanken är att det ska vara en text även denna gång!
Vad tycker ni??




Panflöjt :-)
Publicerat den

Jaa, när jag tar en liten vilostund ibland på helgerna ffa. så sätter jag ofta på nån lugn musik på spotify, har lättare att komma till ro då!

Ofta söker jag på panflöjt/panpipe, tycker det är riktigt avkopplande, så det kan jag varmt rekommendera! Många av låtarna är covers.. Så man känner igen många dem! :-)

Så nästa gång du vill ha lite avkopplingsmusik så vet du vad du ska prova!

Själv har jag sovit i ungefär en timme nu, hade ju morgonfodringen i stallet i morse så klockan ringde tidigt i morse! Å för att jag ska orka vara vaken en stund ikväll så behövdes det.. :-)




Andra för idag!
Publicerat den

 
Det blev en tur till Granngården för inköp av betfor, sen en sväng till Hööks där det blev ett par nya ridbyxor och pälsglans! Ridbyxorna va mjuka och sköna och med en lite lyxig känsla och sen är det ju bara resår i benslutet så man slipper kardborren! Priset var bara 479:- Sen med pälsglansen blev det ju över 500:- och då fick man ju 100:- rabatt! =) Kunde ju inte bli bättre!
 
 
 
 
Blev även 20 min i solariet och ett pass på gymmet! Tredje dagen i rad! Heja Heja!
Körde igenom det nya programmet jag fick av PT:n igår, pressade på ganska bra tycker jag...
Nu blir det vila imorgon och sen ett pass på måndag tror jag!
 
Ikväll blir det myskväll hos Bella med lite tjejor, ska bli mys!
Dags för duschen och en liten tupplur på soffan!
 



Livet rullar på!
Publicerat den

En liten update här:
Allt rullar på! Försöker vara på gymmet 2-3 dagar i veckan och igår hade jag mitt andra pass med PT:n... Han körde hårdare denna gång och pushade mig att klara mer än jag skulle gjort själv! Fick lite nya övningar oxå! Ökat endel vikter ganska mycket.. Tummen upp, nu äre bara att fortsätta kämpa!
-10 kg är målet till midsommar! Hejaheja!! Nog om träningen på gymmet!

Shiloh är finare än någonsin Första hopptävlingen är planerad till 6/4! Innan dess hoppas jag på 2 pay&jumps.. Ev blir det Linköping 3/3 och VRF 29/3!
I onsdags va det hoppträning för Kerstin och jag känner mig mkt nöjd, hoppade inga höjder men känns som det är viktigare att det funkar mellan hindren och det börjar det göra nu.. Ibland har jag dock svårt att hinna med att räta upp mig och ta tillbaka mellan hindren, men jag vet mina svagheter! =) Bara å jobba vidare och förhoppningsvis gör gymträningen att jag får mer magmuskler och orkar hålla mig mera upprätt i ridningen!

Just nu sitter jag i stallet och väntar på att hästarna ska äta upp sin frukost! Tror det blir lite tömkörning för shilohs del idag, va ett tag sen nu.
Sen ska jag nog sola, ta en sväng förbi hööks och granngården! Ikväll blir det mys hos Bella med bästa brudarna!
Trevlig helg!