Lördag
Publicerat den

Klockan va ställd på 8.50 men vaknade 7.30 =) Håller just nu på och plockar undan lite för i eftermiddag kommer tjejerna hit som jag ska på ridsportgalan med!
Vi ska fixa oss ihop lite, planen va att fixa allas hår men nu ska jag ju på hoppträningen så det blir nog lite ont om tid, mitt hår och min styling går före de andras! =P
Före:
Efter:
I veckan så gjorde jag en ganska totalmakover på min vän Elin... eller bara klippning, ingen färg!
jag tycker hon va så modig.. hade inte klippt sig på ett år ungefär! Jag blir nästan lite nervös när jag ska klippa av någon så mycket hår, tar ju flera år innan det växer ut om man ångrar sig! =) Hon blev iallafall väldigt nöjd!
Före: Klickbara bilder
Efter: Klickbara bilder
Nu äre dax för frukost för snart kommer Bella och hämtar mig!
Tjao!



Hoppkurs!
Publicerat den

Hästen är nyklippt och polerad! Imorgon vankas det dag 1 på en 2 dagars hoppkurs för Björn Svensson på VRF. Jag är taggad, dock blir det lite stressigt efteråt...
Jag och några tjejer ska på ridsportgalan som är i Linköping imorgon! Hoppas på att vara hemma runt 15.. Om jag har tur! :-) Då ska det duschas, sminkas och stylas!

Har precis målat mina naglar inför morgondagen, blev fransk manikyr..

Skriver även detta inlägg med min nya mobil ;-) längtar tills jag ska kunna använda den jämt!

Pussss




Mobilbloggning
Publicerat den

Tjolahopp, kanske kan bli duktigare på att blogga nu när jag fixat mig en iphone!! Då kan man ju blogga från mobilen.. Tyvärr tar det 1 vecka innan mitt nr flyttas, så än så länge leker jag bara med den nya.. Funkar bra tycker jag! Nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt <3




Speltips!!
Publicerat den

På nyår spelade vi ett väldigt roligt spel!!

RYKTET GÅR! Hette det..
Kan verkligen rekomendera det, vi va 7 st, man ska nog inte vara färre än ca 5 st, då det bara blir galnare om man är flera! =) tror att man kunde vara 8 eller 9 st!



Det får 5 av 5 i betyg av mig! =)



HELG!
Publicerat den

Underbart!

Jobbade kort dag igår 9-13! blev hämtad av Bella efter jobbet, köpte lunch på kockens och drog till stallet..
där vi först åt maten och sedan fixade ordning på kusarna! Ridhuset va bokat för lite trimmning =) När jag skulle fixa shilohs mat idag va det en liten mus som hade hoppat i hinken.. Såå himla liten och sööt!



Gjorde en fuling och körde båda i samma transport till ridhuset då det blev snöstorm lagom tills vi skulle ge oss iväg! Shiloh och strass skötte sig kanon i transporten, de två gillar verkligen varandra.. När shiloh står uppstallad i gången står strass och slickar på och myser med shiloh!

Väl i ridhuset satte vi upp några sockerbits hinder, men mesta ridningen blev utan hinder.. Shiloh har verkligen blivit en annan häst efter sin vintervila! Så himla häftigt! <3
Hon är så mycket piggare samtidigt som hon är så mycket mer ridbar =) jättekul att rida när man liksom kommer till ridning! Va supernöjd med passet!

Bella & strass hade lite uppvisning i form av bumpar och hur man går på 2 ben! =P Knäppa häst..

Igår åkte jag hem till mamma efter stallet och tillbringade natten där Blev räkmacka till kvällsmat och chokladmousse med minimarsmallows till efterrätt! *MUMS*
Imorse åkte vi till stallet och fixade och gick en promenad med shiloh, hon va helt knäpp i huvudet, men det va väl en kombination av blåst, överskottsenergi.. Flög i luften, flaxade med alla tänkbara ben och for omkring som en idiot.. kände att det va på gränsen av att jag kunde hålla henne! =/



Nu ligger vi i min soffa och slappar till skidorna på tv.. tror lilla mammi sover <3 Ska strax ta tag i lunchen som blir lax, ris och romsås!

Ikväll blire käk och bio med Frida.. tänkte se Hamilton men tror biljetterna va slut =( Käk blire på Trädgårdsgatan 3 iallafall! Nån som har nåt annat bra filmtips?? =)



Trevlig helg på er! Puss å kram!




Shopping!!
Publicerat den

Varför är det så mycket lättare att köpa saker till hästen och ridkläder än att köpa vanliga kläder??

Här är några saker som har inhandlats under december...


Ridtäcke m fleece 339:- - 20% = 271:-


Transporttäcke m hals 300g 1090:- - 20% =872:-

Hjälmhängare till sadelkammaren i transporten 59:- - 20% = 47:-


Vintertäcke m hals 300g 599:- Jätte bra passform, dock känns det inte som 300g, mer som 200g..



Ledig dag!
Publicerat den

Som sagt tog ledigt idag då vi har lite lugnt på jobbet såhär efter alla helgerna..
Planen va att jag skulle vara på stan kl 10 för att börja sökandet efter galaklänningen!
Det gick sådär.. jag vaknade starx efter 9 och gick itne upp förrän vid halv 10, orkade inte skynda mig så klockan hann väl bli 11 innan jag tog cyklen till stan.
Gick runt i alla butiker utan att hitta något vettigt, fick inte med mig något hem! Tog en lunch med mammi innan jag å cykeln åkte hem igen!

Gick å hämtade wiggo för en promenad i Ockaparken, en ny miljö för mig, mysig park.. där blir det grillning i sommar tycker jag!! =) Wiggos husse har skadat foten så jag hjälpte till lite, liten sak för mig men jag tror det är till stor hjälp för dom! Men roligare att gå en promenad med en hund än själv..

Nu sitter jag och väntar på rörmokaren som ska komma å kolla på mina nya saker till badrummet och vad som behöver göras.. vill sååå gärna få ordning där inne och bli av med toastol och stor kartong från mitt rum.. är ju ganska litet ändå liksom!!

Ikväll blir det ev. häng hos systra mi och sova över.. imorgon blir det buss till och från jobbet! jihaaa =/

Har suttit på nätet och spanat på klänningar och hittade några, ska fundera över dem och även prova några som Bella hade, kan vara skönt att låna då man inte går i finklänning varje kväll.. risken är att man köper något för att sedan använda det 1 gång!!!

Kram!





Tävlingsplanering 2012
Publicerat den

Har anmält mig till Björnkurs på VRF 28-29 januari!! Typiskt att det är samma helg som ridsportgalan.. första gruppen är 10! Har bett om att inte behöva vara med i första gruppen! =)

Sen har jag tänkt vara med på Linköpings Pay & jump den 19 februari.
Första riktiga tävlingen blir i mars Linköping även då!
Efter den blir det nog Söderköping om allt går enligt planen..





Vad har du för tävlings plan?? När är årets första tävling för dig??



URdålig bloggning!!!
Publicerat den

Jag har inte gett något nyårslöfte om bättre bloggning bara så ni vet..
Kommer blogga när jag känner för det!

Shiloh har varit igång en vecka nu och hon är pigg å glad!
Hon har varit ganska sur vid ompyssling så det är nog bra att komma igång igen..
Är såå fruktansvärt ridhussugen! =) Skulle göra vad som helst för att ha tillgång till ridhus 4 månader om året!
Just nu äre stenhårt i backen precis överallt, MORR!!! Är inte så lätt att få igång pållen då..
Köpte ett nytt täcke med hals till shiloh för ett par veckor sedan när jag va trött på all lera varje dag.. det var ett väldigt bra köp!
Va ju på Sharpman i december oxå och fixade till min sadel, blev omstoppning, ny pad och ny sadelgjord! Ska se över den i sommar sa dom, men den får nog hålla denna tävligssäsong tror jag! Varför ska det vara såå sjukt dyrt med sadel??

Har köpt biljett till ridsportgalan i linköping den 28 jan, kan bli riktigt skoj! Blir pendeln tur och retur! =)
ska försöka hinna med att köpa nån ny klänning tills dess.. funderar på att fråga min gamla klasskompis Vicky om hon har nån tid kvar den dagen för att sminka mig! hon är ju så duktig och det är ju inte varje dag man går på gala! =)

Inte långt kvar till Göteborgs resan med stallet den 25-26 februari! Vi är 20 stycken, sjukt kul =) Tyvärr har jag inte mycket pengar över till shopping då jag har fixat nytt avgasrör till bilen, köpt nya badrumsmöbler och fått en fet bot.. =( Men ett par nya vita ridbyxor står på listan då mina är missfärgade! ett nytt vitt schabrak tror jag nog oxå! ev ett nytt träns oxå! listan kan göras lång men som sagt.. har inte pengar till allt!

Funderar på att rensa lite bland mina hästgrejer för att ev få in lite pengar till nytt! Är det något ni är på jakt efter så fråga, jag kanske har det du söker!?



Har inte jobbat med eller träffat min fina vän josse sen innan nyår!! 
Å vi ses inte förrän på onsdag! Har lite Josse-abstinens! <3