HELG!
Publicerat den

Underbart!

Jobbade kort dag igår 9-13! blev hämtad av Bella efter jobbet, köpte lunch på kockens och drog till stallet..
där vi först åt maten och sedan fixade ordning på kusarna! Ridhuset va bokat för lite trimmning =) När jag skulle fixa shilohs mat idag va det en liten mus som hade hoppat i hinken.. Såå himla liten och sööt!



Gjorde en fuling och körde båda i samma transport till ridhuset då det blev snöstorm lagom tills vi skulle ge oss iväg! Shiloh och strass skötte sig kanon i transporten, de två gillar verkligen varandra.. När shiloh står uppstallad i gången står strass och slickar på och myser med shiloh!

Väl i ridhuset satte vi upp några sockerbits hinder, men mesta ridningen blev utan hinder.. Shiloh har verkligen blivit en annan häst efter sin vintervila! Så himla häftigt! <3
Hon är så mycket piggare samtidigt som hon är så mycket mer ridbar =) jättekul att rida när man liksom kommer till ridning! Va supernöjd med passet!

Bella & strass hade lite uppvisning i form av bumpar och hur man går på 2 ben! =P Knäppa häst..

Igår åkte jag hem till mamma efter stallet och tillbringade natten där Blev räkmacka till kvällsmat och chokladmousse med minimarsmallows till efterrätt! *MUMS*
Imorse åkte vi till stallet och fixade och gick en promenad med shiloh, hon va helt knäpp i huvudet, men det va väl en kombination av blåst, överskottsenergi.. Flög i luften, flaxade med alla tänkbara ben och for omkring som en idiot.. kände att det va på gränsen av att jag kunde hålla henne! =/



Nu ligger vi i min soffa och slappar till skidorna på tv.. tror lilla mammi sover <3 Ska strax ta tag i lunchen som blir lax, ris och romsås!

Ikväll blire käk och bio med Frida.. tänkte se Hamilton men tror biljetterna va slut =( Käk blire på Trädgårdsgatan 3 iallafall! Nån som har nåt annat bra filmtips?? =)



Trevlig helg på er! Puss å kram!







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?